ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 16η/18-07-2023

 

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου.

Εγκρίθηκε η χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου σε ένα (1) εκπαιδευτικό. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός αναπληρωτών διευθυντών και υποδιευθυντών σε κενωθείσες θέσεις σχολικών μονάδων λόγω ανάληψης καθηκόντων των νέων διευθυντών.

Το συμβούλιο ενέκρινε την τοποθέτηση αναπληρωτή διευθυντή στο Εσπερινό Γ/σιο Κατερίνης και αναπληρωτές υποδιευθυντές στο 3ο Γ/σιο Κατερίνης, στο 4ο Γ/σιο Κατερίνης, στο Γ/σιο Λεπτοκαρυάς και στο 1ο ΕΠΑΛ Κατερίνης. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 3ο: Οργανικές Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες Γενικής Παιδείας στα εναπομείναντα οργανικά κενά.

Βάσει των εναπομεινάντων οργανικών κενών, όπως επικαιροποιήθηκαν κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του συμβουλίου, των δηλώσεων τοποθέτησης των εκπαιδευτικών και τα μόρια μετάθεσης αυτών, το συμβούλιο προχώρησε στις οργανικές τοποθετήσεις. Δύο από τις τοποθετήσεις έγιναν με αίτηση και τρεις χωρίς αίτηση. Στις αναγκαστικές τοποθετήσεις τοποθετήθηκαν οι εκπαιδευτικοί που είχαν τα λιγότερα μόρια μετάθεσης. Οι τοποθετήσεις ανακοινώθηκαν από την υπηρεσία. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα είμαστε στη διάθεσή σας.

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716

Ζήσκος Βασίλειος

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος

Email: bziskos@sch.gr

Τηλ.: 6977455939