ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ
της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
Κανονική συνεδρίαση της 15-04-25 (Πράξη 8η)
Διάρκεια : 1/2 ώρα.
Προετοιμασία:
Συγγραφή ενημερωτικού: 1/2 ώρα.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 15-04-2025 είναι τα εξής:
Θέμα 1ο : Ονομασία – χαρακτηρισμός οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής.
Ομόφωνα ονομάστηκαν οι οργανικά υπεράριθμοι εκπ/κοί, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 14, παράγραφος 3β, του Π.Δ 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ 100/97.
Ο σχετικός πίνακας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πιερίας και οι αιτήσεις προτίμησης σχολείων, για όσους υπεράριθμους εκπ/κούς επιθυμούν να αλλάξουν οργανική θέση, θα κατατίθενται μέχρι την Παρασκευή 25-04-25 και ώρα 10:00π.μ.
Θέμα 2ο: Αναγνώριση προϋπηρεσίας και μισθολογική κατάταξη αναπληρωτή εκπ/κού.
Μετά από σχετική εισήγηση του αρμόδιου τμήματος της υπηρεσίας, αναγνωρίστηκε ομόφωνα η προϋπηρεσία του εκπαιδευτικού.
Θέμα 3ο: Αιτήσεις τεσσάρων εκπ/κών, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου, με αμοιβή.
Τα αιτήματα έγιναν ομόφωνα δεκτά.
Θέμα 4ο: Αίτημα εκπ/κού, για αναγνώριση της συνάφειας του μεταπτυχιακού της τίτλου.
Το αίτημα έγινε ομόφωνα δεκτό.
Παρατηρήσεις
- Την Τρίτη 29-04-25 θα συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ Πιερίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τοποθετήσεις των οργανικά υπεράριθμων συναδέλφων, που κατέθεσαν σχετική δήλωση προτίμησης σχολείων.
- Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ |
αιρετό τακτικό μέλος | αιρετό αναπληρ. μέλος |
του ΠΥΣΔΕ | του ΠΥΣΔΕ |
τηλ. 6947842040 | τηλ. 6930478469
|
«Οι αιρετοί της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και χαρούμενες γιορτές, συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα».
“Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου, πραγματοποιείται μέσω λίστας του σχολικού δικτύου και όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να λαμβάνει τα σχετικά email, θα πρέπει να απευθυνθεί στο διαχειριστή του σχολικού δικτύου.”