ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΕ ΣΤΙΣ 05-08-21

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

 της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

 

   

Κανονική συνεδρίαση της 05-08-21  (Πράξη 21η)

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 05-08-2021 είναι τα εξής:

 

 

Θέμα 1ο: Αίτηση  εκπ/κού ειδικότητας ΠΕ86, για αναγνώριση της συνάφειας του μεταπτυχιακού του.

Τo αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό.

 

Θέμα 2ο: Αιτήσεις δύο εκπ/κών ειδικότητας ΠΕ86 και ΠΕ81, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου.

Το αίτημά τους έγινε ομόφωνα δεκτό.

 

Θέμα 3ο: Ενημέρωση του συμβουλίου από την υπηρεσία, σχετικά με υπομνήματα, αιτήματα και διαμαρτυρίες του κλάδου ΠΕ88.05, των αναπληρωτών Αγγλικής Γλώσσας ΕΑΕ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών και ομάδας αναπληρωτών Βιολόγων, που αφορούσαν στην κατανομή των οργανικών ή λειτουργικών κενών μεταξύ ειδικοτήτων με κοινές αναθέσεις.

Η υπηρεσία δεσμεύτηκε να απαντήσει εγγράφως και να χορηγήσει τα στοιχεία που αιτήθηκαν οι παραπάνω ενδιαφερόμενοι, όπως επίσης και να καλέσει σε ακρόαση τους εκπροσώπους του κλάδου ΠΕ88.05, διότι είχαν υποβάλει αίτημα ακρόασης.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Σήμερα συζητήθηκε στο συμβούλιο και το θέμα των λειτουργικών κενών του ΠΥΣΔΕ Πιερίας, για την πρόσληψη αναπληρωτών, κάνοντας την απαραίτητη προεργασία, για τα στοιχεία που θα ζητηθούν από το Υπουργείο την επόμενη εβδομάδα. Τους σχετικούς πίνακες με τα κενά θα τους ανακοινώσουμε στην επόμενη συνεδρίαση, όπου θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.
  • Σε ερώτηση που υπέβαλε ο αιρετός της ΚΕΕ στη Δ/ντρια Εκπ/σης, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των προσωρινών τοποθετήσεων, έλαβε ως απάντηση, ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτές θα ξεκινήσουν μετά τον Δεκαπενταύγουστο και αφού αποφασιστούν οι εγκρίσεις των ολιγομελών τμημάτων από το Υπουργείο.
  • Επίσης σε ερώτηση που υπέβαλε ο αιρετός της ΚΕΕ στη Δ/ντρια Εκπ/σης, σχετικά με τη σειρά των τοποθετήσεων των νεοδιόριστων εκπ/κών, έλαβε ως απάντηση, ότι αναμένονται σχετικές οδηγίες από το Υπουργείο.

 

 

 

 

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

αιρετό τακτικό μέλος

αιρετό αναπληρ. μέλος

του ΠΥΣΔΕ

του ΠΥΣΔΕ

τηλ. 6947842040

τηλ. 6930478469