ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤOY ΑΙΡΕΤOY ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 23η/17-08-2021

ΘΕΜΑ 1ο: Λειτουργικά κενά πλεονάσματα εκπαιδευτικού προσωπικού του ΠΥΣΔΕ Πιερίας για την για τη διενέργεια των λειτουργικών υπεραριθμιών.

Κατόπιν σχετικής εισήγησης από την υπηρεσία, εγκρίθηκαν τα λειτουργικά κενά πλεονάσματα στο σύνολό τους τόσο για τη Γενική Παιδεία όσο και για την Ειδική Αγωγή. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση παρά το ‘ότι εκκρεμεί ακόμη η έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων. Όλοι οι πίνακες με τα κενά πλεονάσματα ανά ειδικότητα θα ανακοινωθούν από την υπηρεσία και θα δοθεί προθεσμία για την αποδοχή ή όχι της υπεραριθμίας. Στη συνέχεια αφού ονομαστούν οι λειτουργικά υπεραριθμοι θα ανοίξει το σύστημα «ΑΘΗΝΑ» για υποβολή αιτήσεων απόσπασης ως υπεράριθμοι, προσωρινής τοποθέτησης όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, των νεοδιόριστων, των αποσπασμένων από άλλο ΠΥΣΔΕ και όσων ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.

Μέχρι και την Πέμπτη 19-08-2021 και ώρα 09:00π.μ. δίνεται προθεσμία για αποδοχή ή όχι της υπεραριθμίας και στο συμβούλιο που θα ακολουθήσει θα ονομαστούν οι λειτουργικά υπεράριθμοι.

Εφιστούμε την προσοχή  των συναδέλφων από εδώ και στο εξής στις ανακοινώσεις μας αλλά και αυτές της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα της για να μην χάσουν τις προθεσμίες για τις διαδικασίες που ξεκινούν ήδη από σήμερα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ως προς τις επικείμενες διαδικασίες, θα είμαι στη διάθεσή σας.

Τόκας Στέργιος
Τακτικό αιρετό μέλος
Email: tokasast@gmail.com
Τηλ.: 6976616716