ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤOY ΑΙΡΕΤOY ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 24η/22-08-2022

 

ΘΕΜΑ 1ο: Αναγνώριση τίτλων σπουδών ως integrated master και συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών.

Εγκρίθηκε η αναγνώριση δύο (2) τίτλων σπουδών ως integrated master και δώδεκα (12) μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, μετά από σχετική εισήγηση της υπηρεσίας, εφόσον πληρούνταν οι προϋποθέσεις, ενώ παρέμεινε σε εκκρεμότητα ένας τίτλος. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το σχολικό έτος 2022-2023.

Το συμβούλιο ξεκίνησε τις τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά. Προηγήθηκαν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων, στη συνέχεια όσων βρίσκονταν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και τέλος οι αποσπάσεις εντός και από άλλο ΠΥΣΔΕ. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το συμβούλιο έδωσε δικαίωμα σε κάθε εκπαιδευτικό που υπηρετεί στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας και επιθυμούσε να αποσπαστεί στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης να καταθέσει αίτηση απόσπασης με φάκελο προσόντων, όπως γίνεται και μέσω ΚΥΣΔΕ. Προηγήθηκε η εξέταση των αιτήσεων απόσπασης για το Μουσικό και στη συνέχεια υλοποιήθηκαν οι υπόλοιπες τοποθετήσεις. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση για το σύνολο των τοποθετήσεων.

Οι τοποθετήσεις έφτασαν μέχρι και τον κλάδο ΠΕ08 και θα συνεχιστούν μέχρι την ολοκλήρωσή τους στην αυριανή συνεδρίαση.

 

 

ΠΡΑΞΗ 25η/23-08-2022

 

ΘΕΜΑ 1ο: Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών σε λειτουργικά κενά για το σχολικό έτος 2022-2023.

Σε συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης το συμβούλιο ολοκλήρωσε τη διαδικασία των τοποθετήσεων στο σύνολο των ειδικοτήτων στα υφιστάμενα κενά όλου του διαθέσιμου προσωπικού. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση για το σύνολο των τοποθετήσεων.

Οι τοποθετήσεις ανακοινώθηκαν από την υπηρεσία στο σύνολό τους, Γενική και Ειδική Αγωγή.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία θα είμαι στη διάθεσή σας.

 

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716