ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

 

Κανονική συνεδρίαση της 22 & 23-08-22 (Πράξη 24η & 25η)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 22 & 23-08-2022 είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Προσωρινές τοποθετήσεις εκπ/κών σε λειτουργικά κενά, αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ και προσωρινές τοποθετήσεις αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ.

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πιερίας, ενώ αποφασίστηκαν ομόφωνα, με μοναδική εξαίρεση στην ειδικότητα ΠΕ80, όπου η απόφαση πάρθηκε από τα τέσσερα μέλη του συμβουλίου, διότι ο αιρετός της ΚΕΕ δήλωσε ότι δε θα συμμετέχει στις συγκεκριμένες τοποθετήσεις, λόγω της συγγένειάς του με εκπ/κό της παραπάνω ειδικότητας.

Θέμα 2ο: Αίτημα εκπαιδευτικού ειδικότητας ΠΕ03, που αφορούσε στην κατάθεση εκπρόθεσμης αίτησης.

Το αίτημα έγινε ομόφωνα δεκτό, διότι η εν λόγω αίτηση όχι μόνο δεν είχε καμία απολύτως αρνητική επίπτωση στις τοποθετήσεις των άλλων συναδέλφων, αλλά επιπλέον ήταν και προς όφελος δύο εκπ/κών της ειδικότητας ΠΕ03.

Θέμα 3ο : Αίτημα εκπαιδευτικού ειδικότητας ΠΕ04.02.50, που αφορούσε στη συλλογή στατιστικών στοιχείων, για τον αριθμό των διορισμένων εκπ/κών της ειδικότητας ΠΕ04 στη γενική και την ειδική αγωγή, στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας.

Στο παραπάνω αίτημα θα απαντήσει σχετικά η Δ/νση Β΄/θμιας Εκπ/σης Πιερίας.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Αύριο Τετάρτη 24-08-22 θα ανακοινωθούν οι προσωρινές τοποθετήσεις των νεοδιόριστων συναδέλφων, ενώ σε λίγες ημέρες θα συνεδριάσει το συμβούλιο για τον υπολογισμό των μικρών κενών και πλεονασμάτων (κάτω των 12 ωρών) και αφού ανακοινωθούν από την υπηρεσία,στη συνέχεια θα κληθούν οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να καταθέσουν σχετική αίτηση, για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου.

Σχετικά με την παραπάνω διαδικασία, ο αιρετός της ΚΕΕ πρότεινε στο Δ/ντή Β΄/θμιας Εκπ/σης να υλοποιηθεί αφού παρουσιαστούν οι εκπ/κοί στις σχολικές τους μονάδες, ώστε τα στοιχεία του πίνακα κενών-πλεονασμάτων να είναι λιγότερο επισφαλή. Το αίτημα θα αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του συμβουλίου.

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

αιρετό τακτικό μέλος

αιρετό αναπληρ. μέλος

του ΠΥΣΔΕ

του ΠΥΣΔΕ

τηλ. 6947842040

τηλ. 6930478469

Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου, πραγματοποιείται μέσω λίστας του σχολικού δικτύου και όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να λαμβάνει τα σχετικά email, θα πρέπει να απευθυνθεί στο διαχειριστή του σχολικού δικτύου.”