Ανακοινοποιήσεις χωρίς τέλος

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ανακοινοποιώ: (νεολογισμός) κοινοποιώ εκ νέου επίσημο έγγραφο επιφέροντας διορθώσεις και επαναδιατυπώσεις. Ανακοινοποίηση το αντίστοιχο ουσιαστικό.  

– Και δηλαδή πόσες ανακοινοποιήσεις μπορεί να γίνουν;

Άπειρες είναι η απάντηση, αφού δεν υπάρχει όριο στα λάθη. Αυτή τη φορά πάντως η ανακοινοποίηση αφορά:

1. Κενό 13 ωρών σε τμήμα ένταξης στο Γυμνάσιο Αιγινίου σε ΠΕ04.

2. Κενό 12 ωρών σε ΠΕ03 στο 3ο Γυμνάσιο και άρση του κενού σε ΠΕ04.04 στο ίδιο σχολείο.

Άλλη μία στρέβλωση του συστήματος, που δεν επιτρέπει στο Γυμνάσιο το 4ωρο μάθημα των Μαθηματικών να σπάσει σε Άλγεβρα και Γεωμετρία κι έτσι συνάδελφοι ΠΕ03 με 18 ώρες υποχρεωτικό ωράριο, δεν μπορούν να συμπληρώσουν το ωράριό τους και αναγκάζονται να κάνουν φυσική!

Φυσικά και πάλι ζητήσαμε και πάλι να δοθεί παράταση στις προθεσμίες κατάθεσης των δηλώσεων προτίμησης, αλλά στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Να τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η βοήθεια όλων σας, που μας ενημερώνετε κι έτσι διορθώνονται λάθη έστω και εκ των υστέρων. Και βέβαια να επαναλάβουμε το αίτημά μας να αναρτώνται στη σελίδα της Δ.Δ.Ε. Πιερίας οι Πίνακες Α των σχολικών μονάδων, ούτως ώστε να λαμβάνουν γνώση όλοι οι συνάδελφοι και να διορθώνονται εγκαίρως τα τυχόν λάθη. Σε κάθε περίπτωση, σας προτρέπουμε, εφόσον βλάπτεστε από τις συνεχείς αλλαγές και τις παράλογες ανελαστικές προθεσμίες, να καταθέσετε ενστάσεις. Τέλος όσοι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το σύστημα Αθηνά, απευθυνθείτε στη Δ.Δ.Ε. Πιερίας, σας συνιστούμε όμως να καταθέσετε εγγράφως την αίτησή σας στο πρωτόκολλο ή έστω μέσω email, με παράλληλη ενημέρωση των αιρετών της Κίνησης Ελεύθερων Εκπαιδευτικών.  

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

“Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου, πραγματοποιείται μέσω λίστας του σχολικού δικτύου και όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να λαμβάνει τα σχετικά email, θα πρέπει να απευθυνθεί στο διαχειριστή του σχολικού δικτύου.”

 

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

αιρετό τακτικό μέλος

αιρετό αναπληρ. μέλος

του ΠΥΣΔΕ

του ΠΥΣΔΕ

τηλ. 6947842040

τηλ. 6930478469