ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 9η/19-02-2020

 

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου σε αναπληρώτριες και μόνιμους εκπαιδευτικούς.

Χορηγήθηκαν οι άδειες για το σύνολο των εκπαιδευτικών που τις αιτήθηκαν. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

 

ΘΕΜΑ 2ο: Αίτημα αναπληρώτριας εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ79 επανεξέτασης αίτησης για αναγνώριση τίτλου ως integrated master.

Το συμβούλιο έμεινε στην προηγούμενη απόφαση και απέρριψε το αίτημα της συναδέλφου. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 3ο: Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής για παράλληλη στήριξη και τμήματα ένταξης.

Εγκρίθηκαν οι τοποθετήσεις στο σύνολό τους μετά από σχετική εισήγηση του αρμοδίου τμήματος της υπηρεσίας και ανακοινώθηκαν από την υπηρεσία. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 4ο: Τροποποίηση τοποθέτησης και Ανάκληση Διάθεσης και Διάθεση για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου.

Εγκρίθηκαν οι τοποθετήσεις στο σύνολό τους μετά από σχετική εισήγηση του αρμοδίου τμήματος της υπηρεσίας και ανακοινώθηκαν από την υπηρεσία. Η ανάκληση της διάθεσης για συμπλήρωση έγινε επειδή δεν είχε υπόλοιπου ωραρίου η συνάδελφος. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση πλην της διάθεσης της συναδέλφου κλάδου ΠΕ02 για συμπλήρωση του ωραρίου της στο ΓΕΛ Κολινδρού γιατί το υπόλοιπο του ωραρίου της είναι ανεπαρκές για να καλύψει τις ανάγκες για κατ’ οίκον διδασκαλία.

 

Επίσης έγινε ενημέρωση από την υπηρεσία ότι ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής οργανικών κενών και πλεονασμάτων για Γενική Παιδεία, Ειδική Αγωγή και Τμήματα Ένταξης.  Την Πέμπτη 20/02/2020 είναι η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των οργανικών κενών και πλεονασμάτων που αφορούν την Ειδική Αγωγή και τα Τμήματα Ένταξης.

Για άλλη μία φορά το υπουργείο επιβεβαιώνει ότι το κράτος έχει συνέχεια αναπαράγοντας απαράδεκτες πρακτικές του παρελθόντος και ζητά να αποσταλούν τα οργανικά κενά «χτες» με τη μορφή κατεπείγοντος από την υπηρεσία, ενώ θα πρέπει αυτά να καταγραφούν από τις σχολικές μονάδες πρώτα και στη συνέχεια να συνεδριάσει το ΠΥΣΔΕ για να εκφράσει γνώμη για αυτά.

 

 

 

 

 

 

 

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716

Θεόδωρος Σιαμάγκας

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος

Email: siamagkas@gmail.com

Τηλ.: 6981677992

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]