ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 18η/20-05-2020

 

ΘΕΜΑ 1ο: Οριστικοποίηση οργανικών τοποθετήσεων υπεράριθμων εκπαιδευτικών 2020.

Εγκρίθηκε η οριστικοποίηση των οργανικών τοποθετήσεων, μετά την παρέλευση της τριήμερης προθεσμίας που είχε δοθεί για κατάθεση αιτήσεων για διόρθωση λαθών ή παραλείψεων. Πληροφοριακά δεν κατατέθηκε καμία αίτηση. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση ονομαστικού πίνακα οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών 2020 μετά την οριστικοποίηση των οργανικών τοποθετήσεων των υπεράριθμων εκπαιδευτικών.

Εγκρίθηκε η τροποποίηση ως επακόλουθο των οργανικών τοποθετήσεων. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 3ο: Τροποποίηση πίνακα οργανικών κενών και πλεονασμάτων 2020 μετά τις οργανικές τοποθετήσεις των υπεράριθμων.

Εγκρίθηκε η αναμόρφωση του πίνακα κενών πλεονασμάτων ως επακόλουθο των οργανικών τοποθετήσεων και αυτό. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 4ο: Εξέταση αιτήματος εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 για ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης.

Εγκρίθηκε η ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης μετά από σχετική εισήγηση του αρμοδίου τμήματος της υπηρεσίας αφού πληρούσε τις προϋποθέσεις του άρθρου 13 του Π.Δ. 50/96. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 5ο: Σύνταξη πίνακα προακτέων εκπαιδευτικών από βαθμό Γ’ σε βαθμό Β’ και από βαθμό Β’ σε βαθμό Α’.

Μετά από σχετική εισήγηση από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας έγινε αναδρομικά προαγωγή σε ανώτερο βαθμό με πλεονάζοντα χρόνο στο βαθμό που έλαβαν. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

 

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας κρίσης και άρσης της υπεραριθμίας και οργανικής τοποθέτησης των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, συνεχίζεται η διαδικασία των οργανικών τοποθετήσεων με όσους εκπαιδευτικούς διεκδικούν οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση οργανικής θέσης. Σ’ αυτή τη φάση δύναται να συμμετάσχουν όσοι είχαν καταθέσει εμπρόθεσμα αίτηση για οριστική τοποθέτηση ή βελτίωση θέσης ηλεκτρονικά στον “opsyd”, όσοι παραμένουν υπεράριθμοι, όσοι μετατέθηκαν από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ με την ανακοίνωση των μεταθέσεων του 2020, καθώς και όσοι έκαναν μετάταξη. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται ηλεκτρονικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην υπηρεσία μέχρι και την Τρίτη 26-05-2020 και ώρα 23:59.  Επιβάλλεται να γίνεται τηλεφωνική επαλήθευση με την υπηρεσία για την παραλαβή της αίτησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν σε κάποια ειδικότητα δεν εμφανίζεται κανένα κενό στην ειδικότητα μας, στο σύνολο των σχολικών μονάδων, η κατάθεση αίτησης είναι περιττή. Αντίθετα, αν εμφανίζεται έστω και ένα κενό σε οποιαδήποτε σχολική μονάδα στην ειδικότητά μας, μπορούμε να καταθέσουμε αίτηση και να συμπεριλάβουμε μέχρι και 20 επιλογές, ανεξαρτήτως αν αυτές οι επιλογές εμφανίζουν κενό στον αναμορφωμένο πίνακα κενών που ανακοινώθηκε από την υπηρεσία. Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων από την υπηρεσία θα οριστεί συμβούλιο για να εξετάσει αυτές και να εγκρίνει τις οριστικές τοποθετήσεις και βελτιώσεις θέσης.

 

 

 

 

 

 

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716

Θεόδωρος Σιαμάγκας

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος

Email: siamagkas@gmail.com

Τηλ.: 6981677992

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]