ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 25η/10-08-2020

 

ΘΕΜΑ 1ο: Ανακοινοποίηση πίνακα Λειτουργικών κενών και πλεονασμάτων για τις τοποθετήσεις 2020-2021.

Εγκρίθηκε ο ανακοινοποιημένος πίνακας λειτουργικών κενών – πλεονασμάτων για τη διενέργεια των λειτουργικών υπεραριθμιών κατά πλειοψηφία. Ο αιρετός της παράταξης καταψήφισε τον νέο πίνακα, όπως και τον προηγούμενο, για τους παρακάτω λόγους:

  • Δεν έχει εγκριθεί η λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων, οπότε ο υπολογισμός είναι ανακριβής,
  • Δεν έχουμε τις απαλλαγές των αδυνατούντων να προσφέρουν διδακτικό έργο αφού δεν υπάρχουν εγκρίσεις από την υγειονομική επιτροπή
  • τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να διατεθούν στην ειδική αγωγή και έχουν τα προσόντα,
  • τα τμήματα που θα λειτουργήσουν στο σύνολο των σχολικών μονάδων, μιας και τη συγκεκριμένη περίοδο δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μετεγγραφές και δεν έχει οριστικοποιηθεί η επιλογή των προσανατολισμών, αλλά και των τμημάτων γενικής παιδείας ακόμη.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ο καθορισμός κενών πλεονασμάτων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι παντελώς άκαιρος και ανακριβής και θα δημιουργήσει πλείστα προβλήματα στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις σχολικές μονάδες.

Ο πίνακας κενών – πλεονασμάτων ανακοινώθηκε από την υπηρεσία στην ιστοσελίδα, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση για το αν επιθυμούν ή όχι να κριθούν υπεράριθμοι.

Η προθεσμία που δόθηκε είναι μέχρι τη Τετάρτη 12-08-2020 και ώρα 10:00π.μ.

 

Εφιστούμε την προσοχή των συναδέλφων στις ανακοινώσεις για να μη χάσουν τις όποιες προθεσμίες ανακοινώνονται για τις υπηρεσιακές μεταβολές.

 

 

ΘΕΜΑ 2ο: Αιτήσεις εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ86 για απόσπαση στις ΣΜΕΑΕ.

Τα αιτήματα των συναδέλφων δεν γινόταν να ικανοποιηθούν αφού, από τα στοιχεία της υπηρεσίας, δεν υφίστανται πλεονάσματα. Ο αιρετός της παράταξης καταψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 3ο: Αιτήσεις ένταξης σε ειδική κατηγορία μετάθεσης.

Μετά από σχετική εισήγηση της υπηρεσίας και έλεγχο των προϋποθέσεων ένταξης εγκρίθηκε η ένταξη σε ειδική κατηγορία μετάθεσης των συναδέλφων που αιτήθηκαν. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 4ο: Αναγνώριση προϋπηρεσίας σε εκπαιδευτικό κλάδο ΠΕ79.01 για μισθολογική εξέλιξη.

Μετά από σχετική εισήγηση της υπηρεσίας και έλεγχο των προϋποθέσεων εγκρίθηκε η αναγνώριση. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

 

 

 

 

 

 

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716

Θεόδωρος Σιαμάγκας

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος

Email: siamagkas@gmail.com

Τηλ.: 6981677992

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]