ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 44η/10-11-2020

ΘΕΜΑ 1ο: Αναγνώριση προϋπηρεσίας για μισθολογική κατάταξη αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Εγκρίθηκε η αναγνώριση της προϋπηρεσίας για 23 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, μετά από σχετική εισήγηση του αρμοδίου τμήματος της υπηρεσίας. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Τοποθετήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και Διαθέσεις για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου.

Μετά από σχετική εισήγηση της υπηρεσίας έγινε η τοποθέτηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν με την ειδική προκήρυξη, καθώς και η κάλυψη μερικώς αναγκών των σχολικών μονάδων με διαθέσεις για συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου. Οι αλλαγές ανακοινώθηκαν από την υπηρεσία. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση πλην:

  • Της διάθεσης εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ86, από το ΓΕΛ Κολινδρού που συμπληρώνει στο Γυμνάσιο Κολινδρού, στο ΕΠΑΛ Αιγινίου για 2 ώρες γιατί μετακινείται από Θεσσαλονίκη με άλλους εκπαιδευτικούς και είναι αδύνατον να μετακινηθεί από το Αιγίνιο στον Κολινδρό εντός της ίδιας ημέρας.
  •  Της διάθεσης εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ81, του ΓΕΛ Αιγινίου που διατίθεται στο Γ/σιο Κολινδρού και στο Γ/σιο Μακρυγιάλου, στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης γιατί αφενός η συνάδελφος θα μπορούσε να συμπληρώσει μερικώς το ωράριό της στο ΕΠΑΛ Αιγινίου, αφετέρου μετακινείται από Θεσσαλονίκη καθημερινά με άλλους εκπαιδευτικούς και θα χρειαστεί να είναι την ίδια μέρα σε πρωινό και απογευματινό κύκλο που είναι αδύνατο να γίνει. 
  •  Της διάθεσης άλλων δύο εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ81 και ΠΕ85 που τους υπολείπονταν δύο ώρες τον καθένα από τον πρωινό κύκλο στον απογευματινό την ίδια μέρα.
  • Της διάθεσης εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ06 από το Γ/σιο Λεπτοκαρυάς στο ΓΕΛ Λεπτοκαρυάς για 3 ώρες ενώ συμπλήρωνε ήδη το ωράριό της στη σχολική της μονάδα με μαθήματα 2ης ανάθεσης, χωρίς να επιθυμεί να μετακινηθεί. Να σημειωθεί ότι είχε εγκρίνει ήδη το συμβούλιο ανάκληση διάθεσης σε άλλη σχολική μονάδα παλιότερα αφού υπήρχαν ώρες 2ης ανάθεσης στη σχολική της μονάδα.  

 

ΠΡΑΞΗ 8η/10-11-2020 του Συμβουλίου Επιλογής

ΘΕΜΑ 1ο: Τοποθέτηση σε θέση υποδιευθυντή του ΕΠΑΛ Αιγινίου.

Μετά τον έλεγχο των προϋποθέσεων από το συμβούλιο (πρόταση και πρακτικό συλλόγου διδασκόντων), αποφάσισε να προτείνει στη Δ/ντρια Εκπαίδευσης την τοποθέτηση του υποδιευθυντή στο ΕΠΑΛ Αιγινίου. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

Συγχαίρουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία και δύναμη στο έργο του στον υποδιευθυντή του ΕΠΑΛ Αιγινίου.

 

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716

Θεόδωρος Σιαμάγκας

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος

Email: siamagkas@gmail.com

Τηλ.: 6981677992