ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 22-09-23

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

 της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ    

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

 

Κανονική συνεδρίαση της 22-09-23 (Πράξη 28η)

 

Διάρκεια συνεδρίασης: 8 ώρες.

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 22-09-2023 είναι τα εξής:

 

Θέμα 1ο : Ενστάσεις δύο εκπ/κών ειδικότητας ΠΕ11 και ΠΕ06, που αφορούσαν στην προσωρινή τους τοποθέτηση και στη συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου αντίστοιχα.

Οι ενστάσεις τους απορρίφθηκαν κατά πλειοψηφία 4:1, μειοψηφόντας ο αιρετός της ΚΕΕ.

 

Θέμα 2ο: Αιτήσεις τριών εκπ/κών, για αναγνώριση της συνάφειας του μεταπτυχιακού τους τίτλου.

Τα αιτήματά τους έγιναν ομόφωνα δεκτά.

 

Θέμα 3ο: Αιτήσεις 2 εκπ/κών, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου.

Τα αιτήματα και των δύο συναδέλφων έγιναν ομόφωνα δεκτά.

 

Θέμα 4ο: Συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των εκπ/κών και παράλληλη εξέταση αιτημάτων, που αφορούσαν στην τροποποίηση της προσωρινής τους τοποθέτησης, αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ, ή συμπλήρωση του υποχρεωτικού τους ωραρίου.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε η συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των συναδέλφων των εναπομεινάντων ειδικοτήτων και όπου υπήρχε δυνατότητα ικανοποιήθηκαν αιτήματα, που αφορούσαν στις παραπάνω ειδικότητες.  

Η πλειοψηφία των αποφάσεων πάρθηκε ομόφωνα, με εξαίρεση τις αποφάσεις που αφορούσαν στη συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των συναδέλφων σε περισσότερα από τρία σχολεία, όπου μειοψήφησε ο αιρετός της ΚΕΕ.

Ο αιρετός της ΚΕΕ καταψηφίζει τη συμπλήρωση του ωραρίου σε περισσότερα από τρία σχολεία, εξαιτίας των αντικειμενικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι κατά τις μετακινήσεις τους, αλλά και των αντικειμενικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες, τόσο κατά τη λειτουργία τους, όσο και κατά την εξαγωγή του ωρολογίου προγράμματος.

Επίσης ο αιρετός της ΚΕΕ απήχε από τη διαδικασία προσωρινής τοποθέτησης μιας εκπ/κού, λόγω συγγένειας με αυτή.

Οι σχετικές αποφάσεις ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πιερίας.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  • Τη Δευτέρα 25-09-23 θα ανακοινωθούν και τα συμπληρώματα της ειδικής αγωγής στις ειδικότητες ΠΕ03 και ΠΕ04.01, που παρέμειναν σε εκκρεμότητα, καθώς επίσης και οι διορθώσεις που θα διαπιστωθούν κατά την αντιγραφή των αποφάσεων από τα πρόχειρα πρακτικά του ΠΥΣΔΕ, στη σχετική ανακοίνωση της ΔΙΔΕ Πιερίας.
  • Αν κάποιος συνάδελφος διαπιστώσει οποιοδήποτε λάθος στις αποφάσεις, που θα αναρτηθούν σήμερα στην ιστοσελίδα της ΔΙΔΕ Πιερίας, σχετικά με τα συμπληρώματα-αποσπάσεις-τοποθετήσεις, ή έχει οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή αν επιθυμεί να καταθέσει και σχετική ένσταση στην υπηρεσία.

 

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

αιρετό τακτικό μέλος

αιρετό αναπληρ. μέλος

του ΠΥΣΔΕ

του ΠΥΣΔΕ

τηλ. 6947842040

τηλ. 6930478469

 

 

“Σας ενημερώνουμε ότι η αποστολή του ενημερωτικού δελτίου, πραγματοποιείται μέσω λίστας του σχολικού δικτύου και όποιος συνάδελφος δεν επιθυμεί να λαμβάνει   τα σχετικά email, θα πρέπει να απευθυνθεί στο διαχειριστή του σχολικού δικτύου.”