ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

 

 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΑΞΗ 62η/20-11-2019

 

ΘΕΜΑ 1ο: Αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακών και διδακτορικού τίτλου σε μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Εγκρίθηκε η αναγνώριση της συνάφειας για το σύνολο των εκπαιδευτικών που τις αιτήθηκαν. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου σε μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Εγκρίθηκε η χορήγησή τους στο σύνολό τους αφού δεν παρακωλύεται η λειτουργία των σχολείου τους. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 3ο: Αναγνώριση Μ.Κ. σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Εγκρίθηκε η αναγνώριση για το σύνολο των εκπαιδευτικών βάσει σχετικής εισήγησης από το αρμόδιο τμήμα της υπηρεσίας . Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 4ο: Διάθεση και Τροποποίηση Διάθεσης εκπαιδευτικών στο ΕΚ Κατερίνης.

Το συμβούλιο ενέκρινε την Διάθεση, καθώς και την τροποποίηση διάθεσης μετά από σχετικό αίτημα του Δ/ντή του ΕΚ Κατερίνης. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

 

ΘΕΜΑ 5ο: Εξέταση αιτημάτων εκπαιδευτικών ως προς την συμπλήρωση ωραρίου τους.

Το συμβούλιο ενέκρινε μερικώς την τροποποίηση διάθεσης για την εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ86, και απέρριψε το αίτημα της εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ03 για ανάκληση της διάθεσης για συμπλήρωση, λόγω αδυναμίας κάλυψης των αναγκών των σχολικών μονάδων. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε το αίτημα της εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ86 και καταψήφισε το αίτημα της εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ03 – απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία 4-1 – γιατί δε νοείται εκπαιδευτικός να μην συμπληρώνει το υποχρεωτικό του ωράριο ενώ έχουν προσληφθεί ήδη αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην ειδικότητά του.

 

ΘΕΜΑ 6ο: Τροποποίηση τοποθέτησης εκπαιδευτικών.

Κατόπιν αιτήματος αναπληρώτριας εκπαιδευτικού για τροποποίηση διάθεσης για συμπλήρωση του υποχρεωτικού του ωραρίου, καθώς και αιτήματος του Δ/ντή του 3ου ΓΕΛ Κατερίνης, εγκρίθηκε η τροποποίηση διάθεσης εκπαιδευτικών και ανακοινώθηκε από την υπηρεσία στην ιστοσελίδα της. Ο αιρετός της παράταξης υπερψήφισε την απόφαση.

 

ΘΕΜΑ 7ο: Ακρόαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής στην παράλληλη στήριξη.

Οι εκπαιδευτικοί έθεσαν το θέμα της αναβάθμισής τους σε πλήρους ωραρίου. Αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να γίνει η αναβάθμισή τους γιατί κατά την επικαιροποίηση των λειτουργικών κενών παράλληλης στήριξης από την υπηρεσία τροποποιήθηκαν τα κενά από 3 σε 4 με αποτέλεσμα, ενώ είχε ληφθεί πρόνοια από το συμβούλιο για την αναβάθμιση αυτών που θα προσλαμβάνονταν, να μην είναι δυνατή η αναβάθμισή τους σήμερα.

 

 

 

 

Τόκας Στέργιος

Τακτικό αιρετό μέλος

Email: tokasast@gmail.com

Τηλ.: 6976616716

Θεόδωρος Σιαμάγκας

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος

Email: siamagkas@gmail.com

Τηλ.: 6981677992

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [162.00 B]